Ngjites te menjehershem LOCTITE 480, 20g
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ngjites te menjehershem LOCTITE 480, 20g

Available:Në gjëndje
2,400 Lek
Image
Secure
LOCTITE
480
• Për aplikime ku kërkohet
rezistecë ndaj
goditjeve / tronditjeve.
• Ideal për ngjitjen e
metaleve, gomave dhe
magnetëve.
• Rezistencë e mirë në
mjedise me lagështirë.
LOCTITE
480
• Për aplikime ku kërkohet
rezistecë ndaj
goditjeve / tronditjeve.
• Ideal për ngjitjen e
metaleve, gomave dhe
magnetëve.
• Rezistencë e mirë në
mjedise me lagështirë.