Ndriçues i jashtëm Eglo 98153 Villagrazia
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 98153 Villagrazia

Available:Në gjëndje
14,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo 98153 pjesë e koleksionit Villagrazia
Ndriçues mural i jashtëm, është rezistent ndaj motit dhe i qëndrueshëm ndaj spërkatjeve të ujit.
Kjo do të thotë se mund të përdoret jashtë në kopsht, tarracë, garazh, ballkon etj.
Flluskat e ajrit në xhamin e pastër ofrojnë një pamje të bukur dhe elegante.
Dizajni modern dhe me stil i ndriçuesit krijojnë një atmosferë tërheqëse në mjedisin e jashtëm.
LED-të e integruara që kursejnë energji ofrojnë dritë të bardhë të këndshme e të ngrohtë. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 300
Gjatësia (në mm) 120
Pjesa e zgjatur (në mm) 70
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia: 2X3.3W 
Voltage 100-240V
U out 3-10,5V
I out 700mA
Hz 100Hz
Ndriçues i jashtëm Eglo 98153 pjesë e koleksionit Villagrazia Ndriçues mural i jashtëm, është rezistent ndaj motit dhe i qëndrueshëm ndaj spërkatjeve të ujit. Kjo do të thotë se mund të përdoret jashtë në kopsht, tarracë, garazh, ballkon etj.
Flluskat e ajrit në xhamin e pastër ofrojnë një pamje të bukur dhe elegante.
Dizajni modern dhe me stil i ndriçuesit krijojnë një atmosferë tërheqëse në mjedisin e jashtëm.
LED-të e integruara që kursejnë energji ofrojnë dritë të bardhë të këndshme e të ngrohtë. 

Përmasat Lartësia (në mm) 300 Gjatësia (në mm) 120 Pjesa e zgjatur (në mm) 70  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia: 2X3.3W 
Voltage 100-240V
U out 3-10,5V
I out 700mA
Hz 100Hz