Ndriçues tavanor Eglo 99271 FUEVA 5
Ndriçues tavanor Eglo 99271 FUEVA 5

Ndriçues tavanor Eglo 99271 FUEVA 5

5,300 Lek
Sale
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 75353, pjesë e linjës FUEVA 5 . Ky ndriçues përbëhet nga materiali çelik me ngjyrë të zezë dhe konturi i tij nga materiali plastikë e bardhë Modeli i thjeshtë i këtij ndriçuesi i përshtatet ambienteve të brendshme lehtësisht si dhoma e gjumit, dhoma e ndenjes etj....

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo, modeli 75353, pjesë e linjës FUEVA 5 .
Ky ndriçues përbëhet nga materiali çelik me ngjyrë të zezë dhe konturi i tij nga materiali plastikë e bardhë
Modeli i thjeshtë i këtij ndriçuesi i përshtatet ambienteve të brendshme lehtësisht si dhoma e gjumit, dhoma e ndenjes etj.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 30
Gjerësia (në mm) 285
Gjatësia (në mm) 285

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 20,5W

Artikuj të lidhur