Ndriçues tavanor Eglo 99269 FUEVA 5
Ndriçues tavanor Eglo 99269 FUEVA 5
Ndriçues tavanor Eglo 99269 FUEVA 5
Ndriçues tavanor Eglo 99269 FUEVA 5

Ndriçues tavanor Eglo 99269 FUEVA 5

5,300 Lek
Sale
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 99269, pjesë e linjës FUEVA 5. Ky ndriçues përbëhet nga materiali çelik me ngjyrë krom dhe konturi i tij nga materiali plastikë e bardhë. Modeli i thjeshtë i këtij ndriçuesi i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma e gjumit, dhoma e ndenjes etj. Përmasat: Lartësia (në mm)...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo, modeli 99269, pjesë e linjës FUEVA 5.
Ky ndriçues përbëhet nga materiali çelik me ngjyrë krom dhe konturi i tij nga materiali plastikë e bardhë.
Modeli i thjeshtë i këtij ndriçuesi i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma e gjumit, dhoma e ndenjes etj.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 30
Gjerësia (në mm) 285
Gjatësia (në mm) 285

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 20,5W

Artikuj të lidhur