Ndriçues spot inkaso Eglo 99151 Fueva 5
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot inkaso Eglo 99151 Fueva 5

Available:Në gjëndje
3,090 Lek
Image
Secure
Ndriçues tip spot inkaso Eglo. Modeli 99151 Fueva 5
Korniza e ndriçuesit me ngjyrë të bardhë.
Ndriçimi LED( i bardhë).
I përshtatshëm për ambiente të jashtëme dhe të brendshme.
 
Përmasat:
Diametri (në mm) 216
Thellësia e instalimit (në mm) 26
Ndërprerja (në mm) 205
 
Informacione teknike:
Numri i llambave dhe fuqia: 1X17W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështisë): IP20
Ndriçues tip spot inkaso Eglo. Modeli 99151 Fueva 5 Korniza e ndriçuesit me ngjyrë të bardhë. Ndriçimi LED( i bardhë). I përshtatshëm për ambiente të jashtëme dhe të brendshme.   Përmasat: Diametri (në mm) 216 Thellësia e instalimit (në mm) 26 Ndërprerja (në mm) 205   Informacione teknike: Numri i llambave dhe fuqia: 1X17W Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështisë): IP20