Ndriçues i varur Eglo 97605 Cortaderas
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 97605 Cortaderas

Available:Në gjëndje
31,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97605 pjesë e linjës Cortaderas. Ndriçues modern me një dizajn të thjeshtë por shumë të bukur. I përshtatshëm  për dekorimin e ambienteve të brendshme si në shtëpi por dhe në punë. Me material cilësor prej çeliku në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 85
Gjatësia (në mm) 1130

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 4X4.8W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97605 pjesë e linjës Cortaderas. Ndriçues modern me një dizajn të thjeshtë por shumë të bukur. I përshtatshëm  për dekorimin e ambienteve të brendshme si në shtëpi por dhe në punë. Me material cilësor prej çeliku në ngjyrë të zezë.

Përmasat Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 85
Gjatësia (në mm) 1130

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 4X4.8W