Ndriçues tavanor Eglo 97872 Frania
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 97872 Frania

Available:Në gjëndje
4,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor Eglo, tip pllafoni. Modeli 97872 Frania
Ndriçuesi është i thjeshtë me ngjyrë të bardhë.
Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë). 3000K, 1600 Lumen.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.

Përmasat:
Lartësia (në mm): 70
Diametri (në mm): 330
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X14.6W
Fuqia: 1X14.6W
Ndriçues tavanor Eglo, tip pllafoni. Modeli 97872 Frania Ndriçuesi është i thjeshtë me ngjyrë të bardhë. Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë). 3000K, 1600 Lumen. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Përmasat: Lartësia (në mm): 70 Diametri (në mm): 330   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X14.6W Fuqia: 1X14.6W