Ndriçues tavanor spot Eglo 93812 Lianello
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-62%
Ndriçues tavanor spot Eglo 93812 Lianello
Ndriçues tavanor spot Eglo 93812 Lianello

Ndriçues tavanor spot Eglo 93812 Lianello

Available:Out of Stock
3,690 Lek 9,900 Lek
Secure
Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 93812 Lianello
Ndriçuesi është në formë shine me 4 spote.
Një dizajn i thjeshtë dhe elegant ku ndërthuren ngjyrat e bardhë, argjend dhe e zezë.
Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë), lumen 480.
Materiali alumin dhe celik.
 
Përmasat:
Gjerësia (në mm) 130
Gjatësia (në mm) 795

Informacione teknike:
Numri i llambave dhe fuqia: 4X5W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Voltage 220-240V 50/60Hz
U out 55-83V
I out 300mA Hz 100Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj ujit): IP20

Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 93812 Lianello Ndriçuesi është në formë shine me 4 spote. Një dizajn i thjeshtë dhe elegant ku ndërthuren ngjyrat e bardhë, argjend dhe e zezë. Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë), lumen 480. Materiali alumin dhe celik.   Përmasat: Gjerësia (në mm) 130 Gjatësia (në mm) 795
Informacione teknike: Numri i llambave dhe fuqia: 4X5W Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 12V Voltage 220-240V 50/60Hz U out 55-83V I out 300mA Hz 100Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj ujit): IP20