Ndriçues tavanor spot Eglo 93811 Lianello
Ndriçues tavanor spot Eglo 93811 Lianello

Ndriçues tavanor spot Eglo 93811 Lianello

2,790 Lek
7,900 Lek
Sale Sold out
Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 93811 Lianello Ndriçuesi është në formë shine me 3 spote. Një dizajn i thjeshtë dhe elegant ku ndërthuren ngjyrat e bardhë, argjend dhe e zezë. Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë), lumen 480. Materiali alumin dhe celik.   Përmasat: Gjerësia (në mm) 120 Gjatësia (në mm) 585 Informacione...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 93811 Lianello
Ndriçuesi është në formë shine me 3 spote.
Një dizajn i thjeshtë dhe elegant ku ndërthuren ngjyrat e bardhë, argjend dhe e zezë.
Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë), lumen 480.
Materiali alumin dhe celik.
 
Përmasat:
Gjerësia (në mm) 120
Gjatësia (në mm) 585

Informacione teknike:
Numri i llambave dhe fuqia: 3X5W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V

Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështisë): IP20

Artikuj të lidhur