Ndriçues spot Eglo 63192 Polasso Pro
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 63192 Polasso Pro

Available:Në gjëndje
3,400 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 63192, pjesë e koleksionit Polasso Pro.
Ndriçues tavanor me një dizajn modern, të veçantë dhe mjaftë të bukur.
I krijuar për të dekorur dhe ndriçuar si ambientet e brendshme dhe ato të jashtme.
Ndriço dhe jepi ngrohtësi ambientit tuaj me këtë ndriçues.
Me material alumini në ngjyrë të zezë
Lloji i ndriçuesit GU10.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 120
Gjerësia (në mm) 100
Gjatësia (në mm) 100

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X8W
Ndriçues spot Eglo. Modeli 63192, pjesë e koleksionit Polasso Pro.
Ndriçues tavanor me një dizajn modern, të veçantë dhe mjaftë të bukur.
I krijuar për të dekorur dhe ndriçuar si ambientet e brendshme dhe ato të jashtme.
Ndriço dhe jepi ngrohtësi ambientit tuaj me këtë ndriçues.
Me material alumini në ngjyrë të zezë
Lloji i ndriçuesit GU10.
Përmasat:
Lartësia (në mm) 120
Gjerësia (në mm) 100 Gjatësia (në mm) 100
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 1X8W