Ndriçues spot Eglo 62252 Polasso Pro
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 62252 Polasso Pro

Available:Out of Stock
3,400 Lek
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 62252 pjesë e koleksionit Polasso Pro
Ndriçues tavanor me dizajn të thjeshtë dhe modern në të njëjtën kohë.
I përshtatshëm për ambiente të jashtme dhe të brendshme
Materiali alumin, me ngjyrë të zezë dhe gold.
Lloji i ndricuesit GU10
 
Përmasat
Lartësia (në mm): 120
Diametri (në mm): 100
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Fuqia: 1X8W 
Ndriçues spot Eglo. Modeli 62252 pjesë e koleksionit Polasso Pro
Ndriçues tavanor me dizajn të thjeshtë dhe modern në të njëjtën kohë. I përshtatshëm për ambiente të jashtme dhe të brendshme Materiali alumin, me ngjyrë të zezë dhe gold.
Lloji i ndricuesit GU10
  Përmasat Lartësia (në mm): 120 Diametri (në mm): 100  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Fuqia: 1X8W