Ndriçues Tavanor Pllafon Eglo 97875 Frania
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Tavanor Pllafon Eglo 97875 Frania

Available:Në gjëndje
4,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 97875, pjese e modeli Frania.
Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k. Lumen: 1600
I përshtatshëm për ambiente të brendshme tualet dhe është rezistent ndaj lagështirës.
Me ngjyrë të bardhë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 70
Gjerësia (në mm): 330
Gjatësia (në mm): 330
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X14.6W
Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 97875, pjese e modeli Frania. Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k. Lumen: 1600 I përshtatshëm për ambiente të brendshme tualet dhe është rezistent ndaj lagështirës. Me ngjyrë të bardhë.   Përmasat: Lartësia (në mm): 70 Gjerësia (në mm): 330 Gjatësia (në mm): 330   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X14.6W