Ndriçues tavanor Eglo 99606 Sarginto

8,900 Lek
Sale
Ndriçues Tavanor Eglo. Modeli 99606 Sarginto Një ndriçues modern dhe dizajn elegant me ngjyrë të bardhë. I përshtatshëm për ambjente të ndryshme. Ndriçuesi ka LED të integruar të cilët ofrojnë dritë të këndshme të bardhë e të ngrohtë.    Përmasat: Gjatësia 59 cm Gjerësia 14 cm Lartësia 4.5 cm   Informacione teknike: Shkalla...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues Tavanor Eglo. Modeli 99606 Sarginto

Një ndriçues modern dhe dizajn elegant me ngjyrë të bardhë.

I përshtatshëm për ambjente të ndryshme.

Ndriçuesi ka LED të integruar të cilët ofrojnë dritë të këndshme të bardhë e të ngrohtë

 

Përmasat:

Gjatësia 59 cm

Gjerësia 14 cm

Lartësia 4.5 cm

 

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Numri i llambave dhe fuqia: 1X6.3W - 2X5.4W

Artikuj të lidhur