Ndriçues tavanor Eglo 99407 Pescaito
Ndriçues tavanor Eglo 99407 Pescaito
Ndriçues tavanor Eglo 99407 Pescaito
Ndriçues tavanor Eglo 99407 Pescaito

Ndriçues tavanor Eglo 99407 Pescaito

8,900 Lek
Sale
Ndriçues tavanor tip spot Eglo. Modeli 99407 Pescaito Ndriçimi LED( i bardhe), 3000k. I përshtatshëm për ambiente të jashteme dhe të brendshme. Me ngjyrë të zezë dhe gold. Përmasat: Lartësia (në mm): 65 Diametri (në mm): 380   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor tip spot Eglo. Modeli 99407 Pescaito
Ndriçimi LED( i bardhe), 3000k.
I përshtatshëm për ambiente të jashteme dhe të brendshme.
Me ngjyrë të zezë dhe gold.
Përmasat:
Lartësia (në mm): 65
Diametri (në mm): 380
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 24W

Artikuj të lidhur