Ndriçues tavanor Eglo 99353 Boyal
Ndriçues tavanor Eglo 99353 Boyal
Ndriçues tavanor Eglo 99353 Boyal

Ndriçues tavanor Eglo 99353 Boyal

17,900 Lek
Sale
Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 99353 Boyal Një ndriçues modern me ngjyrë druri natyral.  I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Mund të jetë tavanor ose mural. Materiali çelik dhe dru.   Përmasat: Lartësia (në mm) 560 Gjatësia (në mm) 300 Pjesa e zgjatur (në mm) 75   Informacione teknike: Shkalla...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 99353 Boyal

Një ndriçues modern me ngjyrë druri natyral. 

I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.

Mund të jetë tavanor ose mural.

Materiali çelik dhe dru.

 

Përmasat:

Lartësia (në mm) 560

Gjatësia (në mm) 300

Pjesa e zgjatur (në mm) 75

 

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X12W

 

Artikuj të lidhur