Ndriçues tavanor spot Eglo 99252 Fueva 5
Ndriçues tavanor spot Eglo 99252 Fueva 5

Ndriçues i jashtëm Eglo 99252 Fueva 5

3,500 Lek
Sale
Ndriçues tavanor tip spot Eglo. Modeli 99252 pjesë e koleksionit Fueva 5 Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm apo atë të brendshëm të shtëpisë tuaj.Ndriçoni sallonin, dhomat, oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor tip spot Eglo. Modeli 99252 pjesë e koleksionit Fueva 5
Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm apo atë të brendshëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni sallonin, dhomat, oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie.
Materiali çelik në ngjyrë gri si të hirit dhe kontura plastikë në të bardhë
Lloji i ndriçuesit LED 3000K (i bardhë)
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 28
Gjerësia (në mm): 160
Gjatësia (ne mm): 160
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP54
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X11W

Artikuj të lidhur