Ndriçues tavanor Eglo 97491 Passano

1,900 Lek
8,800 Lek
Ndriçues tavanor nga Eglo, modeli 97491 Passano Një stil i thjeshtë, i cili ka funksion maksimal në ambientet e shtëpisë suaj. Ndriçuesi ka formë rrethore.  I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Materiali çelik, me ngjyrë të bardhë dhe gold. Lloji i ndriçuesit E27-LED-G80 Përmasat: Lartësia (në mm) 190 Diametri...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor nga Eglo, modeli 97491 Passano
Një stil i thjeshtë, i cili ka funksion maksimal në ambientet e shtëpisë suaj.
Ndriçuesi ka formë rrethore. 
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Materiali çelik, me ngjyrë të bardhë dhe gold.
Lloji i ndriçuesit E27-LED-G80

Përmasat:
Lartësia (në mm) 190
Diametri (në mm) 350

Numri i llambave dhe fuqia: 1X4W
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20

Artikuj të lidhur