Ndriçues tavanor Eglo 97103 Giron-M
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 97103 Giron-M

Available:Out of Stock
3,400 Lek 11,000 Lek
Secure
Ndriçues tavanor tip pllafon nga Eglo. Modeli 97103 Giron-M
Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë). Lumen: 2400
I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
E veçanta e këtij ndriçuesi është pajisja me sensor, i cili bën ndezjan dhe fikjen e tij automatikisht.
Me ngjyrë të bardhë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 95
Diametri (në mm): 380
 
Informacione teknike:
Fuqia: 24W
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20

Ndriçues tavanor tip pllafon nga Eglo. Modeli 97103 Giron-M Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë). Lumen: 2400 I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme. E veçanta e këtij ndriçuesi është pajisja me sensor, i cili bën ndezjan dhe fikjen e tij automatikisht. Me ngjyrë të bardhë.   Përmasat: Lartësia (në mm): 95 Diametri (në mm): 380   Informacione teknike: Fuqia: 24W Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20