Ndriçues tavanor Eglo 94884 Wasao 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 94884 Wasao 1

Available:Në gjëndje
17,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 94884 Wasao 1
Dizajn i vecantë dhe modern, plot shkëlqim.
I përshtatshëm për tualetet.
Materiali celik dhe qelq, ngjyrë e bardhë.
Ndricimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k.
Lumen: 2040
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 60
Gjerësia (në mm): 320
Gjatësia (në mm): 320
 
Informacione teknike:
Numri i llambave dhe fuqia: 4X5.4W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Voltage 100-240V
U out 47,5-72,5V
I out 350mA Hz 100Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP44


Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 94884 Wasao 1
Dizajn i vecantë dhe modern, plot shkëlqim. I përshtatshëm për tualetet.
Materiali celik dhe qelq, ngjyrë e bardhë. Ndricimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k. Lumen: 2040   Përmasat: Lartësia (në mm): 60 Gjerësia (në mm): 320 Gjatësia (në mm): 320   Informacione teknike: Numri i llambave dhe fuqia: 4X5.4W Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 12V Voltage 100-240V U out 47,5-72,5V I out 350mA Hz 100Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP44