Ndriçues tavanor Eglo 390049 MARGHERA 2
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 390049 MARGHERA 2

Available:Në gjëndje
23,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues tavanor Eglo 390049 MARGHERA 2

 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390049 i koleksionit MARGHERA 2.
 • Ndriçues tavanor Eglo 390049 MARGHERA 2, një ndriçues unik me një pamje teje të veçantë që e bën të mundur të jetë lehtësisht i dallueshëm ndaj modeleve të tjera.
 • Materiali është çeliku dhe plastike në ngjyrë të zezë dhe të bardhë, e cila i jep këtij ndriçuesi një pamje mjaft të bukur dhe moderne.
 • Lloji i ndriçimit LED 3000K (i bardhë - i ngrohtë).

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

390049

Familja:

MARGHERA 2

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

25,5 W

Materiali:

Celiku, plastike

Ngjyra: 

E zezë, e bardhë

Numri i llambave:

1

Lloji i llampes:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

135

Diametri (në mm):

450

 

Ndriçues tavanor Eglo 390049 MARGHERA 2

 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390049 i koleksionit MARGHERA 2.
 • Ndriçues tavanor Eglo 390049 MARGHERA 2, një ndriçues unik me një pamje teje të veçantë që e bën të mundur të jetë lehtësisht i dallueshëm ndaj modeleve të tjera.
 • Materiali është çeliku dhe plastike në ngjyrë të zezë dhe të bardhë, e cila i jep këtij ndriçuesi një pamje mjaft të bukur dhe moderne.
 • Lloji i ndriçimit LED 3000K (i bardhë - i ngrohtë).

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

390049

Familja:

MARGHERA 2

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

25,5 W

Materiali:

Celiku, plastike

Ngjyra: 

E zezë, e bardhë

Numri i llambave:

1

Lloji i llampes:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

135

Diametri (në mm):

450