Ndriçues tavanor Eglo 33368 Fueva Basic
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 33368 Fueva Basic

Available:Në gjëndje
1,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor Eglo 33368 pjesë e koleksionit Fueva Basic
Ndriçues pllafon me një dizanj të thjeshtë modern. 
I krijuar me një ndriçim cilësor dhe mjaftë të mirë.
I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Material cilësor plastikë dhe alumin në ngjyrë të bardhë
Lloji i ndriçuesit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat
Diametri (në mm) 220
Thellësia e instalimit (në mm) 32
Ndërprerja (në mm) 205

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Fuqia e ndriçimit 16,2W
Ndriçues tavanor Eglo 33368 pjesë e koleksionit Fueva Basic
Ndriçues pllafon me një dizanj të thjeshtë modern. 
I krijuar me një ndriçim cilësor dhe mjaftë të mirë.
I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Material cilësor plastikë dhe alumin në ngjyrë të bardhë
Lloji i ndriçuesit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat
Diametri (në mm) 220
Thellësia e instalimit (në mm) 32
Ndërprerja (në mm) 205

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Fuqia e ndriçimit 16,2W