Ndriçues Statik Komodine Eglo 900461 Mannera
Ndriçues Statik Komodine Eglo 900461 Mannera
Ndriçues Statik Komodine Eglo 900461 Mannera
Ndriçues Statik Komodine Eglo 900461 Mannera

Ndriçues Statik Komodine Eglo 900461 Mannera

6,600 Lek
12,000 Lek
Ndriçues Statik Komodine Eglo 900461 Mannera MANNERA është një llambë tavoline pa tela me një trup prej alumini dhe çeliku me një fund ngjyre rere dhe një shpërndarës të bardhë plastik të dritës.  Për shkak të komponentëve të integruar LED, produkti prodhon një dritë të bukur të bardhë të ngrohtë për...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues Statik Komodine Eglo 900461 Mannera
  • MANNERA është një llambë tavoline pa tela me një trup prej alumini dhe çeliku me një fund ngjyre rere dhe një shpërndarës të bardhë plastik të dritës. 
  • Për shkak të komponentëve të integruar LED, produkti prodhon një dritë të bukur të bardhë të ngrohtë për të ndriçuar çdo hapësirë ​​të jashtme. 
  • Llamba e tavolinës mund të ndizet ose fiket dhe mund të zbehet duke përdorur elementin 'Touch Me' në pjesën e sipërme të hijes së llambës. 
  • Llamba portative e tavolinës ka një bateri të integruar që lejon produktin të transportohet në çdo hapësirë ​​të jashtme me lehtësi dhe është e rikarikueshme me ndihmën e një kabllo USB-C (nuk përfshihet). 
  • Llamba e tavolinës së jashtme ka një vlerësim mbrojtjeje IP54, që do të thotë se është rezistente ndaj pluhurit dhe spërkatjes, e përshtatshme për përdorim në natyrë. 
  • Për shkak të dizajnit të tij elegant dhe funksional, llamba e tavolinës në natyrë përzihet në çdo zonë moderne të jashtme.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

900461

Familja:

Mannera

Klasa e sigurisë:

3

Tensioni i rrjetit elektrik:

-

Fuqia e ndricimit:

3.7V

Materiali:

Celik / rere

Numri i llambave:

LED

Lloji i llambës:

LED

Bateri

Po Li-jon; 1800 mAh

Lloji i celesit

Me touch

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Klasa e energjise

G

Shkalla e mbrojtjes:

IP54

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

340

Diametri (në mm):

110

Artikuj të lidhur