Ndriçues Statik Komodine Eglo 390063 CUITE
Ndriçues Statik Komodine Eglo 390063 CUITE

Ndriçues Statik Komodine Eglo 390063 CUITE

20,000 Lek
Sale
Ndriçues Statik Komodine Eglo 390063 CUITE Ndriçues Statik Komodine Eglo. Modeli 390063 pjesë e koleksionit CUITE. Ndriçues i krijuar me një dizajn mjaftë të bukur dhe me ndërthurjen e materialeve të xhamit dhe çelikut në ngjyrë të zezë. I përshtatshëm në ambientet e brendshme si në dhomën e gjumit atë...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues Statik Komodine Eglo 390063 CUITE
  • Ndriçues Statik Komodine Eglo. Modeli 390063 pjesë e koleksionit CUITE.
  • Ndriçues i krijuar me një dizajn mjaftë të bukur dhe me ndërthurjen e materialeve të xhamit dhe çelikut në ngjyrë të zezë.
  • I përshtatshëm në ambientet e brendshme si në dhomën e gjumit atë të studimit apo dhe në sallone ndenjieje.
  • Ndriçuesi E27

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

390063

Familja:

CUITE

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

40 W

Materiali:

Qeramike e bardhe

Numri i llambave:

1

Lloji i llampes:

E27

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

605

Diametri (në mm):

350

Artikuj të lidhur