Ndriçues statik Eglo 97942 Novafeltria
Ndriçues statik Eglo 97942 Novafeltria
Ndriçues statik Eglo 97942 Novafeltria

Ndriçues statik Eglo 97942 Novafeltria

8,500 Lek
29,500 Lek
Ndriçues statik nga toka Eglo. Modeli 97942 Novafeltria Zbukuroni hapësirët tuaja me këtë ndriçues të bukur dyshemeje. Do të jetë perfekt për ndriçim shtesë në një dhomë ndenje, gjumi ose zyrë. Dizajni modern prej alumini në krom, e bën këtë ndriçues të veçantë. Materiali çelik, me ngjyrë argjend. Me ndriçim LED, lumen 1300Krahasuar me dritat normale, dritat LED konsumojnë...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues statik nga toka Eglo. Modeli 97942 Novafeltria
Zbukuroni hapësirët tuaja me këtë ndriçues të bukur dyshemeje.
Do të jetë perfekt për ndriçim shtesë në një dhomë ndenje, gjumi ose zyrë.
Dizajni modern prej alumini në krom, e bën këtë ndriçues të veçantë.
Materiali çelik, me ngjyrë argjend.
Me ndriçim LED, lumen 1300
Krahasuar me dritat normale, dritat LED konsumojnë një sasi minimale të energjisë elektrike dhe janë edhe më të ulëta në konsum sesa llambat e zakonshme. 

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1600
Gjerësia (në mm) 220
Gjatësia (në mm) 220
Diametri i bazës (në mm) 220
 
Numri i llambave dhe fuqia: 1X13W
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20

Artikuj të lidhur