Ndriçues statik Eglo 43219 BORDESLEY
Ndriçues statik Eglo 43219 BORDESLEY
Ndriçues statik Eglo 43219 BORDESLEY
Ndriçues statik Eglo 43219 BORDESLEY

Ndriçues statik Eglo 43219 BORDESLEY

21,500 Lek
Sale
Ndriçues statik Eglo, modeli 43219, pjesë e linjës BORDESLEY. Materiali i produktit është çelik me ngjyrë të zezë ndersa materiali i xhamit është prej druri me ngjyrë natyrore. Eshtë një model modern i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj. Lloji i ndriçuesit është E27....

Instock

Përshkrimi

Ndriçues statik Eglo, modeli 43219, pjesë e linjës BORDESLEY.
Materiali i produktit është çelik me ngjyrë të zezë ndersa materiali i xhamit është prej druri me ngjyrë natyrore.
Eshtë një model modern i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj.
Lloji i ndriçuesit është E27.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1390

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X28W

Artikuj të lidhur