Ndriçues statik Eglo 43526 TOWNSHEND 4
Ndriçues statik Eglo 43526 TOWNSHEND 4

Ndriçues statik Eglo 43526 TOWNSHEND 4

15,000 Lek
Sale
Ndriçues statik Eglo, modeli 43526, pjesë e linjës TOWNSHEND 4. Materiali i produktit është çelik me ngjyrë antike-kafe dhe të zezë. Eshtë një model klasik i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj. Lloji i ndriçuesit është E27. Përmasat: Lartësia (në mm) 1690 Gjerësia (në mm) 250 Gjatësia (në...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues statik Eglo, modeli 43526, pjesë e linjës TOWNSHEND 4.
Materiali i produktit është çelik me ngjyrë antike-kafe dhe të zezë.
Eshtë një model klasik i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj.
Lloji i ndriçuesit është E27.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1690
Gjerësia (në mm) 250
Gjatësia (në mm) 260

Informacione teknike:
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X10W

Artikuj të lidhur