Ndriçues spot inkaso Eglo 78879 Tinus
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-56%
Ndriçues spot inkaso Eglo 78879 Tinus
Ndriçues spot inkaso Eglo 78879 Tinus

Ndriçues spot inkaso Eglo 78879 Tinus

Available:Në gjëndje
440 Lek 1,000 Lek
Image
Secure
Spot inkaso Eglo. Modeli 78879 Tinus
Ndriçues i thjeshtë i përshtatshëm për ambiente të ndryshme, të brendshme.
Materiali plastikë, ngjyrë e bardhë.
Lloji i ndriçuesit LED
Ndricimi  LED, lumen 500 (i bardhë, i ngrohtë)

Përmasat:
Diametri (në mm) 84
Thellësia e instalimit (në mm) 40
Ndërprerja (në mm) 72
 
Informacione teknike
Numri i llambave dhe fuqia: 1X6W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Spot inkaso Eglo. Modeli 78879 Tinus Ndriçues i thjeshtë i përshtatshëm për ambiente të ndryshme, të brendshme. Materiali plastikë, ngjyrë e bardhë. Lloji i ndriçuesit LED Ndricimi  LED, lumen 500 (i bardhë, i ngrohtë)
Përmasat: Diametri (në mm) 84 Thellësia e instalimit (në mm) 40 Ndërprerja (në mm) 72
 
Informacione teknike
Numri i llambave dhe fuqia: 1X6W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20