Ndriçues Spot Inkaso Eglo 67486 Albavilla
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Spot Inkaso Eglo 67486 Albavilla

Available:Në gjëndje
8,700 Lek
Image
Secure
Ndriçues shine tip spot Eglo. Modeli 67486, pjesë e linjës Albavilla.
Korniza e ndriçuesit me ngjyrë të bardhë.
Ndriçimi LED, 3000K ( i bardhë, i ngrohtë).
Dritë profesionale.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 70
Gjerësia (në mm) 68
Gjatësia (në mm) 154
Thellësia e instalimit (në mm) 115
Ndërprerja (në mm) 52X140

Informacioni teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 3
UGR (Unified Glare Rating) <16
Risk Group 1
Numri i llambave dhe fuqia: 2X10W
Ndriçues shine tip spot Eglo. Modeli 67486, pjesë e linjës Albavilla. Korniza e ndriçuesit me ngjyrë të bardhë. Ndriçimi LED, 3000K ( i bardhë, i ngrohtë). Dritë profesionale.   Përmasat: Lartësia (në mm) 70 Gjerësia (në mm) 68 Gjatësia (në mm) 154 Thellësia e instalimit (në mm) 115 Ndërprerja (në mm) 52X140
Informacioni teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 3 UGR (Unified Glare Rating) <16 Risk Group 1 Numri i llambave dhe fuqia: 2X10W