Spot Inkaso Eglo 62357 TIBERIO

1,150 Lek
Sale
Spote Eglo, modeli 62357, pjesë e linjës TIBERIO. Materiali i produktit është prej gipsi me ngjyrë të bardhë. Eshtë një model modern i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj. Lloji i ndriçuesit është GU10-LED. Përmasat:Lartësia (në mm) 30 Gjerësia (në mm) 100 Gjatësia (në mm)...

Instock

Përshkrimi

Spote Eglo, modeli 62357, pjesë e linjës TIBERIO.
Materiali i produktit është prej gipsi me ngjyrë të bardhë.
Eshtë një model modern i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj.
Lloji i ndriçuesit është GU10-LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 30
Gjerësia (në mm) 100
Gjatësia (në mm) 100

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 2
Numri i llambave dhe fuqia: 1X6W

Artikuj të lidhur