NDRICUES SPOT HOROZ RABAT
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NDRICUES SPOT HOROZ RABAT

Available:Në gjëndje
960 Lek
Color
WHITE
BLACK
Image
Secure

NDRICUES SPOT HOROZ RABAT HZB-115-002-0001/HZ-115-002-0001

 • NDRICUES SPOT HOROZ RABAT HZB-115-002-0001 projektuar për instalim në hapësira të ndryshme: apartamente, shtëpi private, zyra dhe komerciale. 
 • Montuar në  1 ose 2 metra të gjatë. Llamba është projektuar për të siguruar "lëvizshmërinë" e rrezes. Lejon që drita të drejtohet në çdo drejtim. 
 • Një avantazh shtesë i ndriçimit LED është kosto-efektiviteti i tij, i cili është për shkak të dy faktorëve: së pari, ato janë subjekt i zëvendësimit të rrallë, pasi shërbejnë të paktën 40,000 orë dhe së dyti, konsumojnë 80% më pak energji elektrike sesa llambat inkandeshente. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZB-115-002-0001/HZ-115-002-0001

Familja

RABAT

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Alumin / E bardhe

Tempratura e ndricimit

4200K

Klasa e sigurisë:

-

Tensioni i rrjetit elektrik:

Fuqia e ndricimit

50W

Ngjyra e llambes

E bardhe/ E zeze

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

6.3 cm

Gjerësia :

8 cm

Diametri

5.85 cm

 

NDRICUES SPOT HOROZ RABAT HZB-115-002-0001/HZ-115-002-0001

 • NDRICUES SPOT HOROZ RABAT HZB-115-002-0001 projektuar për instalim në hapësira të ndryshme: apartamente, shtëpi private, zyra dhe komerciale. 
 • Montuar në  1 ose 2 metra të gjatë. Llamba është projektuar për të siguruar "lëvizshmërinë" e rrezes. Lejon që drita të drejtohet në çdo drejtim. 
 • Një avantazh shtesë i ndriçimit LED është kosto-efektiviteti i tij, i cili është për shkak të dy faktorëve: së pari, ato janë subjekt i zëvendësimit të rrallë, pasi shërbejnë të paktën 40,000 orë dhe së dyti, konsumojnë 80% më pak energji elektrike sesa llambat inkandeshente. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZB-115-002-0001/HZ-115-002-0001

Familja

RABAT

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Alumin / E bardhe

Tempratura e ndricimit

4200K

Klasa e sigurisë:

-

Tensioni i rrjetit elektrik:

Fuqia e ndricimit

50W

Ngjyra e llambes

E bardhe/ E zeze

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

6.3 cm

Gjerësia :

8 cm

Diametri

5.85 cm