Ndriçues spot Eglo 94045 Fueva 1
Ndriçues spot Eglo 94045 Fueva 1

Ndriçues spot Eglo 94045 Fueva 1

560 Lek
1,090 Lek
Ndriçues spot Eglo 94045 Fueva 1 Ndriçues spot Eglo. Modeli 94045 pjesë e koleksionit Fueva 1. Ndriçues me një dizajn të thjeshtë shumë elegant dhe modern.  I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Ndriçim LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë). Materiali cilësor i metalit dhe plastikës në ngjyrë të bardhë. Informacionet Teknike...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues spot Eglo 94045 Fueva 1
  • Ndriçues spot Eglo. Modeli 94045 pjesë e koleksionit Fueva 1.
  • Ndriçues me një dizajn të thjeshtë shumë elegant dhe modern. 
  • I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
  • Ndriçim LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë).
  • Materiali cilësor i metalit dhe plastikës në ngjyrë të bardhë.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

94045

Familja:

Fueva 1

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

2.7 W

Materiali/Ngjyra:

Metal, plastik/ e bardhë

Numri i llambave:

1

Lloji i llambës:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Gjatësia (në mm):

85

Gjerësia (në mm):

85

Artikuj të lidhur