Ndriçues pllafon Eglo 94077 Fueva 1
Ndriçues pllafon Eglo 94077 Fueva 1
Ndriçues pllafon Eglo 94077 Fueva 1
Ndriçues pllafon Eglo 94077 Fueva 1

Ndriçues pllafon Eglo 94077 Fueva 1

1,900 Lek
2,900 Lek
Ndriçues tip pllafon Eglo. Modeli 94077 Fueva 1 Një dizajn i thjeshtë, praktik dhe funksional. I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Ndriçimi LED (i bardhë dhe i ngrohtë), lumen 1700.  Ndriçuesi është prej çeliku dhe plastike, me ngjyrë të bardhë.   Përmasat: Lartësia (në mm) 40 Gjerësia (në mm) 225 Gjatësia...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tip pllafon Eglo. Modeli 94077 Fueva 1
Një dizajn i thjeshtë, praktik dhe funksional.
I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Ndriçimi LED (i bardhë dhe i ngrohtë), lumen 1700. 
Ndriçuesi është prej çeliku dhe plastike, me ngjyrë të bardhë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 40
Gjerësia (në mm) 225
Gjatësia (në mm) 225
 
Informacione teknike:
Fuqia e ndriçimit: 16.5W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20

Artikuj të lidhur