Ndriçues pllafon Eglo 94074 Fueva 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues pllafon Eglo 94074 Fueva 1

Available:Në gjëndje
1,600 Lek 2,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues tip pllafon Eglo. Modeli 94074 Fueva 1
Një dizajn i thjeshtë, praktik dhe funksional.
I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Ndriçimi LED (i bardhë dhe i ngrohtë), lumen 1700. 
Ndriçuesi është prej çeliku dhe plastike, me ngjyrë të bardhë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 40
Gjerësia (në mm) 170
Gjatësia (në mm) 170

Informacione teknike:
Fuqia  e ndriçimit: 12W
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20

Ndriçues tip pllafon Eglo. Modeli 94074 Fueva 1 Një dizajn i thjeshtë, praktik dhe funksional. I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Ndriçimi LED (i bardhë dhe i ngrohtë), lumen 1700.  Ndriçuesi është prej çeliku dhe plastike, me ngjyrë të bardhë.   Përmasat: Lartësia (në mm) 40 Gjerësia (në mm) 170 Gjatësia (në mm) 170
Informacione teknike: Fuqia  e ndriçimit: 12W Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20