Ndriçues pllafon Eglo 94073 Fueva 1
Ndriçues pllafon Eglo 94073 Fueva 1
Ndriçues pllafon Eglo 94073 Fueva 1
Ndriçues pllafon Eglo 94073 Fueva 1

Ndriçues pllafon Eglo 94073 Fueva 1

1,600 Lek
1,800 Lek
Ndriçues pllafon Eglo 94073 Fueva 1 Ndriçues tip pllafon Eglo. Modeli 94073 Fueva 1. Një dizajn i thjeshtë, praktik dhe funksional. I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Ndriçimi LED (i bardhë dhe i ngrohtë), 3000K.  Ndriçuesi është prej metali të derdhur dhe plastikë, me ngjyrë të bardhë.   Informacionet Teknike Marka: Eglo Kodi: 94073...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues pllafon Eglo 94073 Fueva 1
  • Ndriçues tip pllafon Eglo. Modeli 94073 Fueva 1.
  • Një dizajn i thjeshtë, praktik dhe funksional.
  • I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
  • Ndriçimi LED (i bardhë dhe i ngrohtë), 3000K. 
  • Ndriçuesi është prej metali të derdhur dhe plastikë, me ngjyrë të bardhë.
 

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

94073

Familja:

Fueva 1

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

10.9 W

Materiali:

Metal, plastik, e bardhë

Numri i llambave:

1

Lloji i llambes:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

40

Gjerësia (në mm):

170

Gjatësia (në mm):

170

Artikuj të lidhur