Ndriçues pasqyre  Eglo 96064 PANDELLA 1
Ndriçues pasqyre  Eglo 96064 PANDELLA 1
Ndriçues pasqyre Eglo 96064 PANDELLA 1

Ndriçues pasqyre Eglo 96064 PANDELLA 1

5,500 Lek
Sale
Ndriçues pasqyre  Eglo 96064 PANDELLA 1 Ndriçues pasqyre Eglo. Modeli 96064, pjesë e linjës PANDELLA 1. Ky ndricues përbëhet nga materiali alumin dhe palstik, me një ngjyrë krom dhe argjend , ndërsa materiali i xhamit është plastike me ngjyrë të bardhë. Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambjenteve të...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues pasqyre  Eglo 96064 PANDELLA 1

  • Ndriçues pasqyre Eglo. Modeli 96064, pjesë e linjës PANDELLA 1.
  • Ky ndricues përbëhet nga materiali alumin dhe palstik, me një ngjyrë krom dhe argjend , ndërsa materiali i xhamit është plastike me ngjyrë të bardhë.
  • Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambjenteve të brendshme si tualetit, dhomë ndenje, dhomë gjumi, etj.
  • Lloji i ndriçuesit është LED.

Informacionet Teknike:

 

Marka:

Eglo

Kodi:

96064 

Familja:

PANDELLA 1

Materiali:

Alumin dhe palstik

Ngjyra:

Krom dhe argjend

Materiali i xhamit:

Plastike

Ngjyra:

E bardhë

Klasa e energjise:

E

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

7,4W

Numri i llambave:

1

Lloji i ndricuesit:

LED

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Funksionet:

Rezistent ndaj pikave te ujit

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Gjatësia (në mm):

400

Lartësia (në mm):

40

Artikuj të lidhur