Ndriçues pasqyre mural Eglo 85832 STICKER
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues pasqyre mural Eglo 85832 STICKER

Available:Në gjëndje
990 Lek 1,600 Lek
Image
Secure

Ndriçues pasqyre mural Eglo 85832 STICKER

 • Ndriçues Mural Eglo, modeli 85832, pjesë e linjës STICKER.
 • Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali i celikut dhe xhamit me ngjyrë të bardhë dhe krom.
 • Eshtë një model modern që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës kryesisht sipër pasqyrave.
 • Lloji i ndriçuesit është E14.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

85832 

Familja:

STICKER

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

40 W

Materiali:

Celiku, xham opal-mat

Ngjyra:

Krom, e bardhë

Numri i llambave:

1

Lloji i llambës:

E14

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

115

Gjatësia (në mm):

70

Ndriçues pasqyre mural Eglo 85832 STICKER

 • Ndriçues Mural Eglo, modeli 85832, pjesë e linjës STICKER.
 • Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali i celikut dhe xhamit me ngjyrë të bardhë dhe krom.
 • Eshtë një model modern që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës kryesisht sipër pasqyrave.
 • Lloji i ndriçuesit është E14.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

85832 

Familja:

STICKER

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

40 W

Materiali:

Celiku, xham opal-mat

Ngjyra:

Krom, e bardhë

Numri i llambave:

1

Lloji i llambës:

E14

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

115

Gjatësia (në mm):

70