Ndriçues i jashtëm Eglo 98096 Manfria
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 98096 Manfria

Available:Në gjëndje
8,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 98096 pjesë e koleksionit Manfria
Ndriçues tokësor me një dizajn të thjeshtë dhe shumë të bukur
I krijuar për përdorim në ambientet e jashtme. Ideali për të ndriçuar rrugën dhe kopshtin tuaj. Materiali alumin në ngjyrë të zezë dhe pjesa e brendshme në të bardhë.
Ndriçimi LED

Përmasat
Lartësia (në mm) 380
Gjerësia (në mm) 75
Gjatësia (në mm) 135

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia (1) 10W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 98096 pjesë e koleksionit Manfria
Ndriçues tokësor me një dizajn të thjeshtë dhe shumë të bukur
I krijuar për përdorim në ambientet e jashtme. Ideali për të ndriçuar rrugën dhe kopshtin tuaj. Materiali alumin në ngjyrë të zezë dhe pjesa e brendshme në të bardhë.
Ndriçimi LED

Përmasat
Lartësia (në mm) 380
Gjerësia (në mm) 75
Gjatësia (në mm) 135

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia (1) 10W