Ndriçues i jashtëm Eglo 94833 Alamonte 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 94833 Alamonte 1

Available:Në gjëndje
7,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94833 pjesë e koleksionit Alamonte 1
Ndriçues statik tokësor me një dizajn të thjeshtë dhe elegant.
Një zgjidhje e shkëlqyer për ndriçimin e jashtëm të kopshtit, oborrit në shtëpinë, hotelin dhe restorantin tuaj. Me material cilësor të çelikut në ngjyrë të zezë.
Ndriçimi LED.

Përmasat
Lartësia (në mm)1015
Gjerësia (në mm) 150
Gjatësia (në mm) 250
Diametri i bazës (në mm) 110
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94833 pjesë e koleksionit Alamonte 1 Ndriçues statik tokësor me një dizajn të thjeshtë dhe elegant. Një zgjidhje e shkëlqyer për ndriçimin e jashtëm të kopshtit, oborrit në shtëpinë, hotelin dhe restorantin tuaj. Me material cilësor të çelikut në ngjyrë të zezë. Ndriçimi LED.
Përmasat Lartësia (në mm)1015 Gjerësia (në mm) 150 Gjatësia (në mm) 250 Diametri i bazës (në mm) 110
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W