Ndriçues i jashtëm Eglo 94831 Alamonte 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 94831 Alamonte 1

Available:Në gjëndje
4,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94831 pjesë e koleksionit Alamonte 1
Një ndriçues mural me dizajn klasik, të thjeshtë dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm për ndriçimin e ambienteve të jashtme si, verandave ose ballkoneve.
Ka formën e kutisë me një pamje elegante ku ndërthuret materiali çelik i zi me xham.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm): 280
Gjatësia (në mm): 170
Pjesa e zgjatur (në mm): 100
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94831 pjesë e koleksionit Alamonte 1 Një ndriçues mural me dizajn klasik, të thjeshtë dhe shumë të bukur. I përshtatshëm për ndriçimin e ambienteve të jashtme si, verandave ose ballkoneve. Ka formën e kutisë me një pamje elegante ku ndërthuret materiali çelik i zi me xham. Lloji i ndriçuesit E27   Përmasat Lartësia (në mm): 280 Gjatësia (në mm): 170 Pjesa e zgjatur (në mm): 100  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W