Ndriçues i jashtëm Eglo 94784 Ontaneda
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 94784 Ontaneda

Available:Në gjëndje
6,300 Lek
Image
Secure

Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94784 pjesë e koleksionit Ontaneda
Ndriçues mural me një dizajn mjaftë elegant të thjeshtë dhe modern.
Me pamjen e tij unike ky ndriçues është i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të jashtme me ndriçimin e tij LED të bardhë dhe të ndrohtë
Materiali është plastikë në ngjyrë gri.

Përmasat
Diametri (në mm) 325
Pjesa e zgjatur (në mm) 75

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia (1) 8,2W

Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94784 pjesë e koleksionit Ontaneda
Ndriçues mural me një dizajn mjaftë elegant të thjeshtë dhe modern.
Me pamjen e tij unike ky ndriçues është i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të jashtme me ndriçimin e tij LED të bardhë dhe të ndrohtë
Materiali është plastikë në ngjyrë gri.

Përmasat
Diametri (në mm) 325
Pjesa e zgjatur (në mm) 75

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia (1) 8,2W