Ndricues muri Horoz Sekoya
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues muri Horoz Sekoya

Available:Në gjëndje
2,200 Lek
Image
Secure

 

Ndricues muri Horoz Sekoya 4W

 • Ndricues muri Horoz Sekoya 4W me nivel mbrojtjeje IP65. 
 • Trupi i ndriçuesit është bërë prej plastike ABC me rezistencë të lartë, rezistente ndaj nxehtësisë, e krijuar për të ndriçuar zonat e kopshtarisë peizazhore dhe fasadat e ndërtesave.
 • Teknologjia SMD LED, e përdorur në ndriçimin e fasadave dhe kopshtit, garanton një jetëgjatësi minimale të llambës deri në 30,000 orë.
 • Ndriçimi i drejtuar i fasadës, falë perdeve rrotulluese, lejon theksimin e veçorive arkitekturore dhe sigurimin e ndriçimit të shtëpisë ngjitur dhe zonës së kopshtarisë peizazhore.
 • Sistemi i lidhjes së instalimeve elektrike lejon përdorimin efektiv të sensorëve të lëvizjes, si dhe sensorëve të muzgut në sistemin e përgjithshëm të ndriçimit.
 • Shkallë e lartë mbrojtjeje ndaj ndikimeve agresive mjedisore, falë përdorimit të materialeve moderne teknologjike dhe shkallës së mbrojtjes IP65.

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

076-038-0004-020

Familja

Sekoya

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike ABC / E zeze

Tempratura e ndricimit

4200K

Fluxi ndricimit

250 lm

Jetegjatesia e punes

30000 ore

Tensioni i rrjetit elektrik:

100 -240V / 50-60Hz

Fuqia e ndricimit

4 W

Ngjyra e llambes

E bardhe /e zeze

Shkalla e mbrojtjes

IP65
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesia :

120cm

Gjerësia :

5.2 cm

Lartesia:

12 cm

 

 

Ndricues muri Horoz Sekoya 4W

 • Ndricues muri Horoz Sekoya 4W me nivel mbrojtjeje IP65. 
 • Trupi i ndriçuesit është bërë prej plastike ABC me rezistencë të lartë, rezistente ndaj nxehtësisë, e krijuar për të ndriçuar zonat e kopshtarisë peizazhore dhe fasadat e ndërtesave.
 • Teknologjia SMD LED, e përdorur në ndriçimin e fasadave dhe kopshtit, garanton një jetëgjatësi minimale të llambës deri në 30,000 orë.
 • Ndriçimi i drejtuar i fasadës, falë perdeve rrotulluese, lejon theksimin e veçorive arkitekturore dhe sigurimin e ndriçimit të shtëpisë ngjitur dhe zonës së kopshtarisë peizazhore.
 • Sistemi i lidhjes së instalimeve elektrike lejon përdorimin efektiv të sensorëve të lëvizjes, si dhe sensorëve të muzgut në sistemin e përgjithshëm të ndriçimit.
 • Shkallë e lartë mbrojtjeje ndaj ndikimeve agresive mjedisore, falë përdorimit të materialeve moderne teknologjike dhe shkallës së mbrojtjes IP65.

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

076-038-0004-020

Familja

Sekoya

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike ABC / E zeze

Tempratura e ndricimit

4200K

Fluxi ndricimit

250 lm

Jetegjatesia e punes

30000 ore

Tensioni i rrjetit elektrik:

100 -240V / 50-60Hz

Fuqia e ndricimit

4 W

Ngjyra e llambes

E bardhe /e zeze

Shkalla e mbrojtjes

IP65
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesia :

120cm

Gjerësia :

5.2 cm

Lartesia:

12 cm