LLAMBE MURI HOROZ RODOS
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LLAMBE MURI HOROZ RODOS

Available:Në gjëndje
6,400 Lek
Image
Secure

LLAMBE MURI HOROZ RODOS HZN-029-004-0006

 • LLAMBE MURI HOROZ RODOS projektuar për instalim në hapësira të ndryshme: apartamente, shtëpi private, zyra dhe komerciale. 
 • Llamba është projektuar për të siguruar "lëvizshmërinë" e rrezes. Lejon që drita të drejtohet në çdo drejtim. 
 • Një avantazh shtesë i ndriçimit LED është kosto-efektiviteti i tij, i cili është për shkak të dy faktorëve: së pari, ato janë subjekt i zëvendësimit të rrallë, pasi shërbejnë të paktën 40,000 orë dhe së dyti, konsumojnë 80% më pak energji elektrike sesa llambat inkandeshente. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZN-029-004-0006

Familja

RODOS

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Metal, plastike / E bardhe

Tempratura e ndricimit

4000K

Klasa e sigurisë:

-

Tensioni i rrjetit elektrik:

220V

Fuqia e ndricimit

6W

Ngjyra e llambes

E bardhe

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

5.9 cm

Gjerësia :

8 cm

Diametri

30 cm

LLAMBE MURI HOROZ RODOS HZN-029-004-0006

 • LLAMBE MURI HOROZ RODOS projektuar për instalim në hapësira të ndryshme: apartamente, shtëpi private, zyra dhe komerciale. 
 • Llamba është projektuar për të siguruar "lëvizshmërinë" e rrezes. Lejon që drita të drejtohet në çdo drejtim. 
 • Një avantazh shtesë i ndriçimit LED është kosto-efektiviteti i tij, i cili është për shkak të dy faktorëve: së pari, ato janë subjekt i zëvendësimit të rrallë, pasi shërbejnë të paktën 40,000 orë dhe së dyti, konsumojnë 80% më pak energji elektrike sesa llambat inkandeshente. 

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

HZN-029-004-0006

Familja

RODOS

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Metal, plastike / E bardhe

Tempratura e ndricimit

4000K

Klasa e sigurisë:

-

Tensioni i rrjetit elektrik:

220V

Fuqia e ndricimit

6W

Ngjyra e llambes

E bardhe

Shkalla e mbrojtjes

IP20
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Lartësia :

5.9 cm

Gjerësia :

8 cm

Diametri

30 cm