Ndriçues Mural Eglo 98598 FUERTESCUSA
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Mural Eglo 98598 FUERTESCUSA

Available:Në gjëndje
8,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues mural Eglo, modeli 98598, pjesë e linjës FUERTESCUSA.
Një ndriçues elegant, plot shkëlqim falë kristaleve që ndërtojnë ndriçuesin. Perfekt për ambiente të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.
Lloji i ndricuesit: G9-LED.
Material i këtij ndriçuesi është çelik me ngjyrë kromi dhe kristal i pastër.

Përmasat:
Lartësia (në mm): 130
Gjatësia (në mm): 350
Pjesa e zgjatur (në mm) 110
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 2X3W
Ndriçues mural Eglo, modeli 98598, pjesë e linjës FUERTESCUSA. Një ndriçues elegant, plot shkëlqim falë kristaleve që ndërtojnë ndriçuesin. Perfekt për ambiente të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj. Lloji i ndricuesit: G9-LED. Material i këtij ndriçuesi është çelik me ngjyrë kromi dhe kristal i pastër.
Përmasat: Lartësia (në mm): 130 Gjatësia (në mm): 350 Pjesa e zgjatur (në mm) 110   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 2X3W