Ndriçues Mural Eglo 97839 PINTO GOLD
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Mural Eglo 97839 PINTO GOLD

Available:Në gjëndje
6,200 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo 97839 PINTO GOLD

Ndriçues Mural Eglo, modeli 97839, pjesë e linjës PINTO GOLD.Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të zezë dhe xhami është me ngjyrë të pastër dhe ari.Eshtë një model modern që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.Lloji i ndriçuesit është E27.

Ndriçuesi mural Eglo 97839 PINTO GOLD sjell një ndriçim të ndritshëm dhe një prekje të rafinuar për çdo ambient. Me një përfundim të ngjyrës gold dhe një dizajn modern, ky ndriçues mural ndriçon jo vetëm fizikisht, por dhe estetikisht. Përveç stilin e tij të veçantë, Eglo 97839 PINTO GOLD përdor materiale cilësore dhe ofron një ndriçim të përshtatshëm për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të bukur. Ky ndriçues mural është zgjedhja e përsosur për ata që dëshirojnë të sjellin një ndriçim elegante dhe modern në ambientin e tyre.

Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 270
 • Gjatësia (në mm) 110
 • Pjesa e zgjatur (në mm) 150
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
 • Klasa e sigurisë: 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia: 1X40W
Ndriçues Mural Eglo 97839 PINTO GOLD

Ndriçues Mural Eglo, modeli 97839, pjesë e linjës PINTO GOLD.Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të zezë dhe xhami është me ngjyrë të pastër dhe ari.Eshtë një model modern që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.Lloji i ndriçuesit është E27.

Ndriçuesi mural Eglo 97839 PINTO GOLD sjell një ndriçim të ndritshëm dhe një prekje të rafinuar për çdo ambient. Me një përfundim të ngjyrës gold dhe një dizajn modern, ky ndriçues mural ndriçon jo vetëm fizikisht, por dhe estetikisht. Përveç stilin e tij të veçantë, Eglo 97839 PINTO GOLD përdor materiale cilësore dhe ofron një ndriçim të përshtatshëm për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe të bukur. Ky ndriçues mural është zgjedhja e përsosur për ata që dëshirojnë të sjellin një ndriçim elegante dhe modern në ambientin e tyre.

Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 270
 • Gjatësia (në mm) 110
 • Pjesa e zgjatur (në mm) 150
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
 • Klasa e sigurisë: 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia: 1X40W