Ndricues Mural Eglo 97804 CORTADERAS
Ndricues Mural Eglo 97804 CORTADERAS
Ndricues Mural Eglo 97804 CORTADERAS
Ndricues Mural Eglo 97804 CORTADERAS
Ndricues Mural Eglo 97804 CORTADERAS

Ndricues Mural Eglo 97804 CORTADERAS

6,500 Lek
Sale
Ndricues mural Eglo. Modeli 97804 Dizajn modern me ndërthurje të ngjyrave të zezë dhe gold. Ndricuesi ka ka formën e një hinke. I përshtatshëm për ambiente të brendshme si dhomë ndenje, sallone etj. Materiali celik. Lloji i ndricuesit GU10-LED Klasa e kursimit të energjisë F Përmasat: Lartësia (në mm): 200 Diametri (në mm): 120 Numri i...

Instock

Përshkrimi

Ndricues mural Eglo. Modeli 97804
Dizajn modern me ndërthurje të ngjyrave të zezë dhe gold.
Ndricuesi ka ka formën e një hinke.
I përshtatshëm për ambiente të brendshme si dhomë ndenje, sallone etj.
Materiali celik.
Lloji i ndricuesit GU10-LED
Klasa e kursimit të energjisë F

Përmasat:
Lartësia (në mm): 200
Diametri (në mm): 120

Numri i llambave dhe fuqia: 1X4.8W
Shkalla e sigurisë IP20

Artikuj të lidhur