Ndriçues mural Eglo 95672 Magitta
Ndriçues mural Eglo 95672 Magitta
Ndriçues mural Eglo 95672 Magitta
Ndriçues mural Eglo 95672 Magitta

Ndriçues mural Eglo 95672 Magitta

1,400 Lek
3,000 Lek
Ndriçues mural Eglo 95672 Magitta Ndriçues mural/tavanor Eglo. Modeli 95672, pjesë e linjës Magitta. I përshtatshëm për të gjitha ambientet e shtëpisë, përfshirë edhe zyrat. Materiali i produktit është çelik dhe xham me ngjyrë te bardhe . Lloji i ndriçuesit eshte LED. Ndriçoni ambientet tuaja me ndriçuesit më të mirë nga Eglo.  Informacionet...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues mural Eglo 95672 Magitta

  • Ndriçues mural/tavanor Eglo. Modeli 95672, pjesë e linjës Magitta.
  • I përshtatshëm për të gjitha ambientet e shtëpisë, përfshirë edhe zyrat.
  • Materiali i produktit është çelik dhe xham me ngjyrë te bardhe .
  • Lloji i ndriçuesit eshte LED.
  • Ndriçoni ambientet tuaja me ndriçuesit më të mirë nga Eglo

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

95672

Familja:

MAGITTA

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit (Watt):

3X3.6W

Materiali:

Celiku, xham

Ngjyra:

e bardhe 

Numri i llambave:

3 led

Lloji i llambës:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes;

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

80

Diametri (në mm):

250

Artikuj të lidhur