Ndriçues Mural Eglo 95482 NOCITO
Ndriçues Mural Eglo 95482 NOCITO
Ndriçues Mural Eglo 95482 NOCITO
Ndriçues Mural Eglo 95482 NOCITO
Ndriçues Mural Eglo 95482 NOCITO

Ndriçues Mural Eglo 95482 NOCITO

4,500 Lek
Sale
Ndriçues mural Eglo. modeli 95482, pjesë e linjës NOCITO. Dizajn modern me ndërthurje të ngjyrave të zezë dhe gold, materiali çelik. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje etj. Lloji i ndriçuesit është GU10-LED. Përmasat: Diametri (në mm): 110 Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës):...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues mural Eglo. modeli 95482, pjesë e linjës NOCITO.
Dizajn modern me ndërthurje të ngjyrave të zezë dhe gold, materiali çelik.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje etj.
Lloji i ndriçuesit është GU10-LED.

Përmasat:
Diametri (në mm): 110

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X3W

Artikuj të lidhur