Ndriçues Mural i jashtëm Eglo 95373 PASSA
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Mural i jashtëm Eglo 95373 PASSA

Available:Në gjëndje
5,400 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 95373, pjesë e linjës PASSA
Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të zezëdhe të artë.
Eshtë një model antik që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.
Lloji i ndriçuesit është GU10-LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 170
Gjatësia (në mm) 55
Pjesa e zgjatur (në mm) 85
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 2X3W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 95373, pjesë e linjës PASSA Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të zezëdhe të artë. Eshtë një model antik që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj. Lloji i ndriçuesit është GU10-LED.
Përmasat: Lartësia (në mm) 170 Gjatësia (në mm) 55 Pjesa e zgjatur (në mm) 85 Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 2X3W