Ndriçues mural Eglo 94926 PASTERI
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues mural Eglo 94926 PASTERI

Available:Në gjëndje
4,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues mural Eglo. Modeli 94926, pjesë e linjës PASTERI.
Një përzierje e stileve moderne dhe vintage në një ndriçues të vetëm, i përshtatshëm për të gjitha ambientet e shtëpisë, përfshirë edhe zyrat.
Ndërthurje e ngjyrës gri dhe argjend.
Materiali çelik dhe koka e ndricuesit pëlhurë.
Lloji i ndriçuesit E27.

Përmasat:
Lartësia (në mm): 305
Gjatësia (në mm): 145
Pjesa e zgjatur (në mm): 195

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues mural Eglo. Modeli 94926, pjesë e linjës PASTERI. Një përzierje e stileve moderne dhe vintage në një ndriçues të vetëm, i përshtatshëm për të gjitha ambientet e shtëpisë, përfshirë edhe zyrat. Ndërthurje e ngjyrës gri dhe argjend. Materiali çelik dhe koka e ndricuesit pëlhurë. Lloji i ndriçuesit E27.
Përmasat: Lartësia (në mm): 305 Gjatësia (në mm): 145 Pjesa e zgjatur (në mm): 195
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W