Ndricues Mural Eglo 61922
Ndricues Mural Eglo 61922

Ndricues Mural Eglo 61922

6,400 Lek
Sale
Ndricues mural Eglo. Modeli 61922 I peshtashem per ambiente te jashtme. Ndricuesi ka formen e nje kutie, materiali alumin, njyre gri. Permasat: Lartesia (ne mm): 105 Gjatesia (ne mm): 105 Pjesa e zgjatur (ne mm): 110   Numri i llambave dhe fuqia: 2X3.3W   Shkalla e sigurise: IP54

Instock

Përshkrimi

Ndricues mural Eglo. Modeli 61922
I peshtashem per ambiente te jashtme.
Ndricuesi ka formen e nje kutie, materiali alumin, njyre gri.

Permasat:
Lartesia (ne mm): 105
Gjatesia (ne mm): 105
Pjesa e zgjatur (ne mm): 110
 
Numri i llambave dhe fuqia: 2X3.3W
 
Shkalla e sigurise: IP54

Artikuj të lidhur

There are no product yet!